ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

Staro in dotrajano pohištvo strokovno demontiramo in pripravimo za prenos na kamion in odpeljemo na deponijo in centre za predelavo odpadkov.

Z izkušeno ekipo poskrbimo da dela potekajo varno in da ne pride do poškodb vaše lastnine. Pred pričetkom del svetujemo brezplačen ogled ali pa natančen opis vseh predmetov, katerih bi se radi znebili, da bo vse potekalo brez zapletov.

odvoz starega pohištva odvoz na deponijo odvoz bele tehnike odvoz kosovnega materiala odvoz pohištva odvoz materiala odvoz lesa odvoz odpadnega lesa

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte!
Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

ZAHTEVAJ BREZPLAČNO PONUDBO

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: klemen.libanov@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Klemen Libanov s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.