ČIŠČENJE KLETI

Če je tudi vaša klet polna starih stvari, za katere ste vedno mislili, da jih boste še potrebovali, potem je čas da se odločite za izpraznitev kletnega prostora in tako naredite prostor za stvari, ki sodijo v vašo klet. Vse kar imate v kleti, ne glede nato ali je to premog, dotrajano pohištvo, stara oprema, bomo strokovno, hitro in brez zapletov naložili na kamion in odpeljali na deponijo in v centre za predelavo odpadkov.

Če niste prepričani in bi želeli strokovno mnenje bomo z veseljem prišli na brezplačen ogled, ter vam svetovali in tudi povedali koliko bi vas stala naša storitev.

Čiščenje kleti

ureditev kleti čiščenje kleti izpraznitev kleti čiščenje kletnih prostorov praznenje kleti odvoz iz kleti iznos odpada iz kleti

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte!

Na voljo smo vam vsak delovni dan
od ponedeljka do petka med 8.00 – 18.00 uro in v soboto od 8.00 – 13.00 ure.

ZAHTEVAJ BREZPLAČNO PONUDBO

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: klemen.libanov@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Klemen Libanov s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.