ODVOZ KOSOVNEGA MATERIALA

Odvažamo kosovni odpadni material, med katerega prištevamo vso stanovanjsko opremo, belo tehniko, kovinske in plastične predmete ter vse ostalo, kar vam zaseda prostor v vašem stanovanju, kleti ali na podstrehi.

Vse to strokovno in ločeno naložimo na vozilo ter odpeljemo na mestno deponijo in v centre za reciklažo, kjer ga odložimo po pravilih za ločeno odlaganje odpadkov.

Odvoz kosovnega materiala

odvoz kosovnega materiala kosovni odpadki kosovni odvoz kosovni odpad odvoz na deponijo odvoz starega pohištva odvoz materiala kosovno pohištvo ločevanje odpadkov

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte!

Na voljo smo vam vsak delovni dan
od ponedeljka do petka med 8.00 – 18.00 uro in v soboto od 8.00 – 13.00 ure.

ZAHTEVAJ BREZPLAČNO PONUDBO

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: klemen.libanov@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Klemen Libanov s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.