ODVOZ BELE TEHNIKE

Staro in dotrajano belo tehniko (hladilniki, štedilniki, pralni stroji…) odklopimo iz električnega omrežja ter prenesemo na kamion in odpeljemo v centre za predelavo te vrste odpada.

Za odvoz pralnega stroja, hladilnika, štedilnika, pomivalnega stroja, zamrzovalne omare ali sušilnega stroja se prilagodimo vašemu času. Prevoz uredimo, kakor hitro je mogoče.

odvoz bele tehnike odvoz pralnega stroja odvoz in iznos odvoz štedilnika odvoz hladilnika odvoz pralnega stroja odvoz pomivalnega stroja odvoz sušilnega stroja

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte!
Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

ZAHTEVAJ BREZPLAČNO PONUDBO

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: klemen.libanov@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Klemen Libanov s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.