ODVOZ POHIŠTVA

Z izkušeno ekipo poskrbimo za demontažo pohištva v vašem stanovanju in za iznos le-tega na kamion. Vsa dela opravljamo strokovno in pazljivo, da ne pride do poškodb vaše lastnine. Večje kose zaradi lažjega prenosa po stopniščih in hodnikih strokovno razstavimo. Pohištvo odpeljemo na mestno deponijo in v centre za predelavo lesenih odpadkov.

Če želite, vam lahko ponudimo tudi samo odvoz pohištva, vi sami pa pripravite pohištvo pred objekt, ki ga potem s skupnimi močmi naložimo na kamion.

Odvoz pohištva na odpad

odvoz pohištva odvoz odpadkov odvoz kosovnega materiala odvoz na deponijo odvoz starega pohištva odvoz bele tehnike odvoz smeti odvoz materiala

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte!

Na voljo smo vam vsak delovni dan
od ponedeljka do petka med 8.00 – 18.00 uro in v soboto od 8.00 – 13.00 ure.

ZAHTEVAJ BREZPLAČNO PONUDBO

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: klemen.libanov@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Klemen Libanov s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.