LOČEVANJE ODPADKOV

Ker vsi vemo, da so naša odlagališča zelo obremenjena z odpadki moramo mi sami poskrbeti, da bomo ločevali in le tako bomo pomagali pri ohranjanju našega okolja. Pri našem delu je ločevanje zelo pomembno, ker le tako lahko pravilno odložimo odpadke na deponijah in centrih za predelavo.

V prihodnosti bo tako, da kdor ne bo ločeval bo drago plačeval. S pravilnim ločevanjem lahko prihranimo veliko denarja. Mi se tega zavedamo, zato bomo veseli vsakega vašega vprašanja in z veseljem vam bomo svetovali, kako pravilno ločevati pri odvozu gradbenih ali kosovnih odpadkov in ostalih storitvah, ki jih ponujamo.

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte!
Na voljo smo vam vsak dan v tednu, odgovorimo v najkrajšem možnem času.

ZAHTEVAJ BREZPLAČNO PONUDBO

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: klemen.libanov@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Klemen Libanov s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.