ODVOZ GRADBENIH ODPADKOV

Odvažamo gradbeni odpadni material, ki vam je ostal po gradnji ali prenovi hiše ali stanovanja. Po dogovoru lahko tudi poskrbimo za hitro in varno nakladanja na kamion, s katerim odpeljemo vaš gradbeni odpad na deponijo ali v centre za predelavo gradbenih ruševin, kjer jih predelajo v skladu s pravili in pripravijo za nadaljnjo uporabo.

Pred odvozom je potrebno ločiti čisti gradbeni odpad (opeka, beton, omet, keramika idr.) od drugih odpadkov (les, plastika, železo, izolacija idr.) zaradi pravilnega in ločenega odlaganja odpadkov.

Odvoz gradbenih odpadkov

odvoz gradbenega materiala odvoz gradbenih odpadkov odvoz na deponijo gradbeni odpadki prevoz odpadkov gradbeni material odvoz lesa ločevanje odpadkov

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte!

Na voljo smo vam vsak delovni dan
od ponedeljka do petka med 8.00 – 18.00 uro in v soboto od 8.00 – 13.00 ure.

ZAHTEVAJ BREZPLAČNO PONUDBO

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: klemen.libanov@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Klemen Libanov s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.