ČIŠČENJE PODSTREŠJA

V okviru svoje ponudbe poskrbimo za spraznitev vaših podstrešnih prostorov. Ves material, ki se vam je nabral na podstrešju, strokovno in po najboljši možni poti spravimo na dvorišče in naložimo na kamion ter odpeljemo na deponijo in v centre za predelavo odpadkov.

Pred pričetkom del priporočamo brezplačen ogled zaradi priprav in načina dela ter ocenitve stroškov, ki bodo nastali pri čiščenju podstrešja.

Čiščenja podstrešja

ureditev podstrešja prenova podstrešja čiščenje podstrešja iznos iz podstrehe odpad na podstrešju praznenje podstrešja izpraznitev podstrešja

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte!

Na voljo smo vam vsak delovni dan
od ponedeljka do petka med 8.00 – 18.00 uro in v soboto od 8.00 – 13.00 ure.

ZAHTEVAJ BREZPLAČNO PONUDBO

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: klemen.libanov@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Klemen Libanov s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.